Tab dig som vinder!
Med andre ord, starter vi en vægttabskonkurrence med lidt specielle regler. Enkelte af delmålene afhænger af antallet af deltagere. En ting står fast, det koster 100,- kr. at deltage.
1-5 deltagere giver puljen til vinderen
6-10 deltagere giver puljen til 1. og 2. vinder i fordelingen 60/40
11 eller flere deltagere giver puljen til 1., 2. og 3. vinderen, efter 50/30/20
Reglerne er lidt avancerede, da vi denne gang gerne vil sikre en sund tilgang til vægttabet. Derfor er der udregnet et pointsystem, som gør at det ikke kan betale sig at tabe sig for hurtigt, men at man skal tabe sig ”jævnt” for at rende med puljen.
Der vejes hver torsdag. Man møder op en gang i løbet af dagen, og får skrevet sin vægt ind. Man må veje sig en tre gange inden for 2 minutter.
Hvis man har tabt sig, noteres der 10 point pr. kilo. Hvis man har tabt sig 600 gram, får man 6 point.
Hvis man her tabt sig mere end et kilo, får man kun 1 point pr. hele kilo ekstra. Hamr man tabt sig 1600 gram får man altså 10 point, og har man tabt sig 2100 gram får man 11 point, og har man tabt sig 3000 gram, får man 12 point, og så fremdeles.
Hvis man ikke møder op til vejning, noteres 0 point for den uge. Der må kun vejes ind om torsdagen, så hvis man ikke møder op er det altså bare ærgerligt.
Efter 5 uger er der delmål: 1. delvinder får 30 point, anden delvinder får 20 point, og 3. delvender får 10 point.
Dette gentages efter 10 uger og efter 15 uger, hvor der ligeledes er endelig sammentælling, og udpegning af puljevindere. Hvis der skulle være pointlighed, laves der simpel lodtrækning.
Delmålene er målt i procent, i forhold til startvægten. Stadig med en 1. 2. og 3. vinder hver 5. uge
Hvis man tager på i vægt mellem vejningerne, kommer der strafpoint. Hvis man har taget 100 gram på, koster det 2 minuspoint, 200 gram, 4 minuspoint, osv. Så hvis man har taget 2,1 kilo på siden sidste uge, koster det 42 minuspoint.
Hvis du vil være med, skal du snarest muligt (Senest i morgen torsdag, da du ellers kun får 0 point i første uge) møde op til vejning. Betalingen skal falde senest ved 2. vejning.